Brødbaking

Kursbeskrivelse

Tid: Tirsdag 23. juli  og torsdag 25. juli
(PS: To seperate kurs)
Antall deltakere: Maksimum 5 per kurs
Pris: 200,-

Vi skal spise hjemmebakt brød under hele Underleir. Bli med på bakeprosessen, og lær hvordan du får til å bake næringsrike, luftige hverdagsbrød med sprø skorpe og deilig smak.

På kurset får du blant annet lære om hvilke kvaliteter ulike kornslag har, litt om ulike typer brød, hva som skjer inne i deigen når den hever, og hvor lang tid og hvilke temperaturer som trengst til de ulike fasene av baksten.

Ingenting slår duften og smaken av nybakt brød! Ved å bli med på dette kurset bidrar du til økt livskvalitet både på leiren, og senere for deg selv, på hjemmebane. Siden råvarene allerede er betalt som del av matbudsjettet for Underleir, kan vi også sette deltakerkostnaden noe lavere enn for andre kurs. Alle vinner!

Om kursholder

Gunda Djupvik er matblogger (altgodt.no), skribent og er forfatter av bøkene Sylting og safting – heile åretSmalhans og Ball, klubb og komle med dott.

I 2019 har Gunda også hovedansvaret for mattibudet på Underleir. Det gleder vi oss veldig til!