Sylting

Generell info

Tirspunkt: Mandag 22. juli
Antall deltakere: minimum 4, maksimum 10
Pris: 400,-

Kursbeskrivelse

På dette, etterhvert klassiske Underleir-kurset, får du en praktisk innføring i sylting. Sesongens frukter og bær blir foredlet gjennom velprøvde teknikker til syltetøy og geléer.

Ta med forkle, samt rene glass som det har vært tacosaus, tomatpuré eller andre sorter syltetøy i. Anslått volum: 2-4 dl pr glass. Ta med minst seks glass hver, disse får du med deg hjem igjen med innhold!

Foruten det syltetøyet kursdeltakerene tar med seg hjem, er også et mål for kurset å produsere syltetøy vi kan ha som pålegg til alle brødmåltider resten av leiren.

.

Info om kursholder

Gunda Djupvik er matblogger (altgodt.no), skribent og er forfatter av bøkene Sylting og safting – heile åretSmalhans og Ball, klubb og komle med dott.

I 2019 har Gunda også hovedansvaret for mattilbudet på Underleir. Det gleder vi oss veldig til!