Ukulele

Generell info

Tidspunkt: Mandag

Pris: 400 eller 400+350 for ukulele

Dette kurset gir deg en innføring i ukulelas vidunderlige akkompagnementspotensiale.

Beatles´ George Harrison sa visst noe sånt som at: hvis ei låt ikke høres fet ut på ukulele først, er den ikke bra og kan bare skrotes!

 

På dette kurset vil du lære om opprinnelsen til ukulela og de forskjellige instrumenttypene som finnes. Du vil lære å strenge, stemme og “strumme”. Du vil lære om forskjellige akkorder og  rytmefigurer, og også triks for å finne frem i jungelen av ukulelestoff på nettet, samt imponere stort på nasjspill gjennom å kunne spille  (minst) 30 forskjellige sanger på rappen!
Vi skal også finne ut av hvordan man kan arrangere ukulelene i et ukuleleorkester, med dynamisk og variert arrangement for et publikum rundt leirbålet.

 

Ta med: Ukulele hvis du har. Du kan få kjøpt en sammen med kurset hvis du ikke har.

Chrichri

Info om kursholder

ChriChri starta Oslo Ukuleleband, en klubb for ivrige ukulelespillere via Underskog i 2009.

Klubben fikk deretter forskjellige avleggere i form av en egen blogg,  flere band med ukulele som fremtredende instrument, ukulelekurs for nybegynnere og også ukuleleimport.

ChriChri har spilt på flere ukulelearrangement og festivaler, vært med i ukulelekonkurranser, og har sunget og spilt ukulele som hovedinstrument i et Tom Waitscoverband i 7 år. Hun har også god kjennskap til  piano, gitar,  bass, mandolin, banjo, charango og perkusjon.

ChriChri har kunstner og lærerutdanning og jobber ellers som vikarpotet på Holmlia Skole, b.la i musikk.